Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde kurulan Sevgi Çemberi, mübarek Ramazan ayı içinde yardıma muhtaç aileler için gerçekleştirdiği yardım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sevgi Çemberi, Ramazan ayı içinde de bugüne kadar 650 aileye gıda yardımında bulundu. Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Ramazan'ın ilk gününden bu yana özellikle de mahalle ve köy muhtarlarının da verdiği bilgileri de değerlendirerek ihtiyaç sahibi ailelerle gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Posbıyık açıklamasında; Özellikle yardımsever iş adamlarımızın ve esnaflarımızın destekleriyle elde ettiğimiz gıda malzemelerini, daha önceden belirlediğimiz yardıma muhtaç ailelere ulaştırmaya çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar, gerek tarafımızca tespit edilen gerekse de bizlere ulaşarak sıkıntılarını anlatan ailelere yardımlarımızı ulaştırdık. 650 aile, bu yardımlarımızdan istifade etti. Temel amacımız, Ramazan ayı bitimine kadar gıda yardımı yapacağımız ailelerimizin sayısını bine çıkarabilmek dedi.

 

Posbıyık açıklamasında ayrıca mübarek Ramazan ayı içinde dileyen vatandaşların fitre ve zekatlarını Sevgi Çemberi aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere ulaştırabileceklerini de ifade etti.