Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık çalışanlarına yönelik 'Sevgi En İyi İlaçtır' temalı kısa film, öykü ve fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmaya Sağlık Bakanlığı'nda çalışan personel katılacak. 
Sağlık çalışanlarının katılabileceği 'Sevgi En İyi İlaçtır' temalı kısa film, öykü ve fotoğraf yarışmasına başvuruların 1 Şubat 2013 tarihinde sona ereceği belirtildi. Zonguldak Sağlık Müdürlüğü'nün sitesinden yarışma ile ilgili yapılan duyuruda şöyle denildi:
"Sağlık çalışanlarını 'Sevgi En İyi İlaçtır' temalı kısa film, öykü ve fotoğraf yarışmasına çağırıyoruz. Sağlık çalışanları olarak, hastalarınızın sağlıklarına kavuşması için gösterdiğiniz çaba ve yaşadıklarınızı kısa filmlere, öykülere ve fotoğraflara dönüştürerek, tüm ülke ile paylaşmak ister misiniz? Yarışma kısa film, fotoğraf ve öykü olmak üzere üç ana kategoride düzenlenmiştir.
Yarışma Seçici Kurul Üyeleri ile birinci derece yakınlıkları dışında, Sağlık Bakanlığı'na bağlı birimlerde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına açıktır. Bir katılımcı yarışmaya her kategoride en fazla üç eser gönderilebilir. Katılımcılar daha önceden herhangi bir yarışmada ödül almamış ya da sergilenmemiş eserleriyle katılabilir. Yarışma Başlangıç Tarihi 3 Eylül 2012 Son Teslim Tarihi 1 Şubat 2013 Jüri Değerlendirmesi 15 Şubat/1Mart 2013 Ödül Töreni ve Sergileme 14 Mart 2013 Geri Alımlar 15 Mart 2013 Her bir kategorideki, 1. eser için 20.000 TL, 2. eser için 15.000 TL ve 3. eser için de 10.000 TL ödül verilecektir."