Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Karaelmas Çocuk Evi'nden 11 yaşındaki Batuhan ve 6 yaşındaki Gazican Yaman ile Uzunmehmet Çocuk Evi'nden 8 yaşındaki Samet Sarıoğlu'nun Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde sünnetleri yaptırıldı.

 

Konu ile ilgili bilgi veren Zonguldak Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün haberi şu şekilde:

“Sünnet olan çocuklarımız için 07.08.2015 tarihinde Karaelmas Çocuk Evi'nde Kur'an-ı Kerim okutulmuş, Sayın Valimizin Eşi Neriman Kaban Hanımefendi tarafından da Çocuk Evi'ne bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Ziyarete Zonguldak Umut Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Kınay, Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Gülizar Yılmaz, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Rahşan Turgal, Çocuk Evleri'nde görevli personeller ve diğer çocuk evlerinde kalmakta olan çocuklarımız ile aynı apartmanda oturan komşular da katılmışlardır. Sayın Valimizin Eşi Neriman Kaban Hanımefendi sünnet olan çocuklarımıza kol saati hediye ederek her biriyle tek tek ilgilenmiş ve onlara bu mutlu günlerinde yalnız bırakmamışlardır.”