14 Şubat Sevgililer Gününe yüzde 20-30’a varan indirim ile girmeye hazırlanan Kdz.Ereğli Çiçek Dünyasında evlere kadar da servis yapılacağını belirten firma yetkilileri farklı seçenek ve fiyatların mutlaka görülmesi gerektiğini belirttiler.

 

Yaklaşan Sevgililer Günü nedeniyle Kdz.Ereğli’de de firmalar çeşitli kampanyalar ve indirime gidiyor. Kdz.Ereğli’de faaliyetini sürdüren Çiçek Dünyası, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok özel fırsatlar ve seçenekler sunmaya hazırlanıyor. Yapaydan canlıya özel hazırlanmış buketlere kadar farklı ve uygun fiyat seçenekleri ile hizmet verdiklerini belirten firma çalışanlarından Tarık Kurtoğlu, “Amacımız önce vatandaşın memnuniyeti. Şuan itibari ile çok sayıda talep gelmeye başladı. Yapaydan canlı çiçeklerimize kadar özel hazırlayacağımız buketlere kadar farklı bir düşünce ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel yüzde 20-30’lara varan indirimler gerçekleştireceğiz. Yine sevgililer gününde Ereğli ilçe merkezinde gün boyunca evlere de servis yapacağız.” dedi.

 

Orhanlar Mahallesi Kaneriağzı Vakıflar Bankası arkasında, Damla Düğün Salonu karşısında faaliyetini sürdüren Çiçek Dünyası’nın telefon numarası ise 0 372 333 0 118.