Zonguldak'ta, kalp krizi geçirerek vefat eden Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Arslan Haznedar'ın(55) cenazesi, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun olarak katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi'nde 12 yıl idarecilik yaptıktan sonra 10 gün önce yine müdür yardımcısı olarak Zonguldak Anadolu Ticaret Lisesi'ne atanan 25 yıllık eğitimci Arslan Haznedar, dün kalp krizi geçirerek vefat etmişti. Haznedar'ın cenazesi, görev yaptığı okulun önünde düzenlenen törenin ardından Acılık Camii'ne getirildi. Cenaze namazına Haznedar'ın eşi Mediha, çocukları Can ve Ceren'in yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Eğitimci Haznedar'ın naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Cenaze törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, İyi bir insan, iyi bir baba, iyi bir öğretmendi. Her yönüyle iyi bir insan olunca öğrenciler ve insanlar da çok seviyor, son görevini yapmak için cenazeye akın ediyor. Bütün Milli Eğitim teşkilatımızın ve öğrencilerimizin başı sağ olsun. dedi.