Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde seyir halinde giden bir araç alev alev yandı. S.V. idaresindeki 67 YD 124 plakalı araç, Çaycuma istikametinden Devrek istikametine giderken Bakacakkadı mevkiinde kabloların tutuşması sonucu yanmaya başladı. Aracın içindeki S.V. aracını durdurarak dışarı çıkıp yara almadan kurtuldu. Yanan aracın LPG'li olmasından dolayı olay yerine vatandaşlar yaklaştırılmadı. Olay yerine jandarma ve Gökçebey Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan ve ateş topuna dönen aracı bir müddet sonra söndürdü. Yaşanan bu olay bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ALACAK VERECEK KAVGASINDA BİR KİŞİ BIÇAKLANDI
Zonguldak'ta, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.
Olay, Zonguldak'ın Kilimli beldesi Köprübaşı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, V.S. ile Y.Y., alacak verecek yüzünden O.Ş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle V.S., cebinden çıkardığı bıçakla O.Ş.'yi karnından ve sol kolundan bıçakla yaraladı. O.Ş, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. O.Ş'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili V.S ile Y.Y. yakalandı.

TELEFONLA KONUŞURKEN
İKİNCİ KATTAN DÜŞTÜ

Zonguldak'ta bir kişi, telefonla konuştuğu esnada evinin ikinci katından beton zemine düşerek yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Ergenekon Sokak'ta bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Z.K.V, telefonla konuştuğu esnada dikkatsizliği sonucu oturdukları evin ikinci katından beton zemine düşerek yaralandı. Ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Z.K.V'nin kalçasının kırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ZONGULDAK'TA TRAFİK
KAZASI: 5 YARALI

Zonguldak'ın Karaman beldesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. T.T. idaresindeki 67 ZU 211 plakalı otomobil, Karaman beldesinde karşı yönden gelen O.K'nin kullandığı 06 VLY 74 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler T.T. ve O.K ile iki otomobilde bulunan S.Ç, G.Ç. ve Y.K. yaralandı. Yaralılar ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.