Çaycuma’da  zabıtalara kızan seyyar satıcı A.A üzerine benzin dökerek, belediyenin çatısına çıktı. İkna çabalarına rağmen aşağıya indirelemeyen seyyar satıcı A.A elefonla görüştüğü Belediye Başkanı ile pazarlık yaparken, 'Kara Murat' lakaplı itfaiye eri tarafından iple bağlanarak kurtarıldı.

 47 yaşındaki A.A, tezgahını kaldırmak isteyen zabıta ekipleriyle tartıştı. A.A, üzerine benzin dökerek, 4 katlı ilçe belediye binasının çatısına çıktı. burada polis, zabıta ve itfaiye erlerinin uzun uğraşlarına rağmen ikna edilemeyen A.A'yı indirmek için merdivenli itfaiye aracı olay yerine geldi. Yükselen merdiveni fark eden A.A  binanın çatısındaki kiremitleri savurarak yaklaşılmaması yönünde tehditler savurdu. İtfaiye aracının merdiveni geri çekilmesi üzerine çatıda bulunan polis ve itfaiye ekipleri tarafından ikna çabalarına devam edildi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile telefonla görüşme imkanı sağlanan A.A, uzun süre Başkan Gülşen ile pazarlık yaptı. Telefon görüşmesi esnasında 'Kara Murat' lakaplı Murat Bostanıvar isimli itfaiye eri, A.A'ya solundan yaklaşarak, tutmayı başardı. Uzatılan ipi de A.A ve kendisinin belinden bağlayan itfaiye eri, arkadaşlarının ve polisin yardımıyla birlikte bırakmadığı Açıkgöz'ü yukarı çekti. Murat Bostanıvar, vatandaşlar tarafından alkışlandı. Çatıdan indirilen A.A, Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in makamına götürülerek, bir süre dinlendirildi. Daha sonra polis otosuna bindirilen A.A, ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

A.A'nın alkollü olduğu belirtilirken, olay yerinde branda açılmaması dikkat çekti. Evli ve 2 çocuğu bulunan A.A'nın iki çocuğunun da üniversitede okuduğu belirtildi.