Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesinin, 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Şinasibey Hizmet Tesislerinde gerçekleştirildi.

 

MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Altınay ile Osman Çalışkan, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, MÜSİAD Düzce önceki dönem Şube Başkanı İsmail Çakmak, MÜSİAD Bolu önceki dönem Şube Başkanı Eyüp Uzun ve MÜSİAD Karadeniz Ereğli üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası İbrahim Sezer’in Şube Başkanlığı görevine tekrar seçildiği şöyle bildirildi:

 

Yapılan görev dağılımına göre 2017-2018 yıllarında görev yapacak Yönetim Kurulumuzda,

Şube Başkanlığına İbrahim Sezer,

Başkan Yardımcılıklarına Abdülkadir Çınar, Şakir Şinasi Bozkurt, Rafet Kılıç, Murat Çatalçam ve Kemal Gülbay,

Yönetim Kurulu üyeliklerine Mehmet Remzi Alim, Gürhan Çalışkan, Sami Yavuz ve Faruk Özertan seçilmiştir.

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz; Yüksel Başkan, Bilal Eren, Numan Şen, Zafer Sucu, Can Buzoğlu,

Denetleme Kurulu Asil üyeleri; Sezayi Yıldırım, Şaban Gülhan Fevzi Turan,

Denetleme Kurulu Yedek üyeleri; Mehmet Yavuz, Muammer Yeşilusta, Özkan Malhatun şeklinde oluşmuştur.

 

İbrahim Sezer  şöyle dedi:

 

Genel Kurul sonuçlarımızın derneğimiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ederken, Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde bulunan MÜSİAD’ın Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu olarak, üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyon ve misyonumuz doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz. ”