Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendis-lik Fakültesi'nde 2011-2012 Eğitim ve Öğretim sezonu düzenlenen kokteyle başladı.
Fakültede ki öğretim görevlileri arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla kokteylin düzenlendiğini belirten ZKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, Fakültemizin sayısı her geçen gün artıyor. Yeni eğitim sezonu öncesi kampüsümüze katılan yeni öğretim görevlileri oldu. Birbirini tanımayan arkadaşlarımız vardı. Tanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla TMMOB'un da katkılarıyla böyle bir kokteyl düzenledik diye konuştu.
TMMOB Maden Mühendisleri Zonguldak Şubesi Başkanı Kaymak'da, Gerçekten yeni eğitim sezonu öncesinde böyle bir kaynaşma açısından böyle bir talebi geri çevirmemiz mümkün değildi.
Katılan tüm arkadaşlarımıza TMMOB adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum diye konuştu. Son olarak konuşan Rektör Özer ise, Üniversitemizin gelişiminde birlik ve beraberliğe çok büyük ihtiyacımız var. Tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberliğin gelişmesi, bu tip etkinliklerin sembolik olarak değil de, sık sık tekrarlanmasına bağlı. Bu etkinliği gerçekleştiren ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.Yeni eğitim ve öğretim yılının Mühendislik fakültemize, üniversitemize, tüm akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve tüm Zonguldak'a hayırlı olmasını diliyorum dedi.