Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürü Muharrem Demirci, Çaycuma ilçesine Sosyal Güvenlik Merkezi açılacağını belirtti.

SGK Zonguldak İl Müdürü Muharrem Demirci, yaptığı açıklamasında Çaycuma'ya Sosyal Güvenlik Merkezi açılacağını bildirdi. Kdz. Ereğli ve Devrek'e Sosyal Güvenlik Merkezlerinin açıldığını belirten Müdür Demirci, açıklamasında şöyle dedi:

Sosyal Güvenlik Kurumu hizmeti vatandaşın ayağına getirmeyi hedeflemiştir. Bu hedefin gerçekleşmesi için 16 Mayıs 2010 tarihinde Kdz. Ereğli ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi açılmıştır. 14 Temmuz 2011 tarihinde ise Devrek'te Sosyal Güvenlik Merkezi açılmıştır. Bu ayın sonunda da Çaycuma Sosyal Güvenlik Merkezi'ni açmayı hedefliyoruz. Alaplı'da ise kiralık yer arama çalışmaları devam ediyor. Bulunduğunda da Alaplı'da Sosyal Güvenlik Merkezi açacağız. Sosyal Güvenlik Merkezleri hizmeti vatandaşın ayağına getirdiği için vatandaş memnuniyeti artmaktadır. İlçelerde yaşayan vatandaşlarımız il merkezine gelmeden sorunlarını çözmektedirler. SGK daha vatandaş odaklı hizmet vermektedir. Zonguldak olarak 4 ilçemize SGK açarak planlamayı tamamlamış olacağız. Gökçebey ilçesinin nüfusu 30 binden az olduğu için burada SGK açılmasına karar verilmemiştir. Yönetim Kurulumuz nüfus sayısını aza indirirse, sanıyorum Gökçebey'in nüfusu 26 binlerde, bu kabul edilirse burada da SGK merkezi açılacaktır. Çaycuma'da açılacak olan SGK binasının ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum.