Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından "Sosyal Güvenlik Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Primlerini Düzenli ve En Yüksek Ödeyen 10 Özel İşyeri" arasında Hattat Holding HEMA Endüstri A.Ş plaket almaya layık görüldüğü belirtildi.
Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş. yetkililerinin konu ilgi ilgili verdiği bilgiler şu şekilde:
"Bartın, Saft Otel' de düzenlenen Resepsiyon'a Bartın Valisi Halil Işık, Vali Yardımcıları Süleyman Deniz, Ali Akça ve Türker Öksüz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Müdürü Mesut İnce, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Defterdar Saim Çırıka, Bartın Orman Fakültesi Dekanı Metin Sarıbaş, TSO Başkanı İsmail Toksöz ve birçok davetli katıldı.
Törende 10 özel şirket arasında plaket almaya hak kazanan Hema Endüstri A.Ş' ye ödülü Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından verildi.
Batı Karadeniz Mega Enerji Üssü Projeleri kapsamında çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş Amasra Bölge Müdür Yardımcısı Erol Yamak yaptığı açıklamada "Türkiye'de ilk, Dünya'da çok az benzeri bulunan, aynı anda 8 metre çapında bin metre derinliğinde 3 kuyu açan şirketimiz, çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.
Şirketimiz, sosyal sorumluluk bilinci ile çalışanların tüm haklarını zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmektedir.
Bizlere bu onuru yaşatan tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarına ve resmi kurumlara teşekkür ederim" açıklamasında bulundu."