Shell’in müşterisinin ihtiyaç duyduğu her noktaya hizmet götürme hedefinin yeni durağı Kdz. Ereğli oldu. Tören ile açılan Kdz. Ereğli istasyonu ile Shell’in geniş hizmet ağına bir yeni halka daha eklendi. Bozkuşlar Petrol İstasyonu, son teknolojiye sahip Shell ürün ve hizmetleriyle bölgede fark yaratacak.

Akaryakıt sektörünün en beğenilen markası Shell,  geniş istasyon  ağına  Kdz.Ereğli’de  bir yenisi halka daha ekledi. Düzenlenen açılış törenine Shell & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, istasyon sahibi Halil Bozkuş ve diğer davetliler katıldı. Açılışta konuşan Güvenir,  Shell’in müşterisinin ihtiyaç duyduğu her noktada var olmaya özen gösterdiğini, bu nedenle modern ve zengin istasyon ağını sürekli olarak genişlettiğini belirterek, “Kdz. Ereğli, Shell için öncelikli bölgeler arasında yer alıyor. Hizmete açtığımız bu istasyon, 24 saat kesintisiz hizmet ve zengin ürün çeşidiyle bölgede önemli bir farklılık yaratacak.  Shell  kalitesini Kdz.Ereğli’de  müşterilerimize sunduğumuz için gurur duyuyoruz” dedi.

5 akaryakıt, 2 lpg pompasının bulunduğu Shell Ereğli  istasyonunda Shell V Power Diesel, Shell V Power Diesel+GTL,  Shell Kurşunsuz 95 Oktan, Shell V Power Kurşunsuz 97 Oktan, Shell Diesel Ekstra ve Shell Gas ürünleri satılıyor. Oto yıkama, Taşıt Tanıma Sistemi, 24 saat açık market, WC, lastik bakım ve değişim hizmetleri de bulunuyor.