Kdz. Ereğli’de aşırı sıcaklar can aldı. Arkadaşları ile birlikte parkta yürüyen Şeref Açıkgöz (59), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Açıkgöz’ün kalp rahatsızlığının olduğu ancak tedavi olmadığı öğrenildi.
Olay Ereğli İnönü Parkı'nda meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte İnönü Parkı'nda bulunan kafeye çay içmeye giden Şeref Açıkgöz (59) başının döndüğünü söyleyerek aniden yere yığıldı. Hareketsiz olarak yerde yatan Açıkgöz’ü arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar kendisine getirmeye çalışırken, 112 ekiplerine de haber verildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp krizi geçirdiği tespit ettikleri Şeref Açıkgöz’e ilk müdahaleyi yaptı. Ekipler, sedyeye alınan Açıkgöz’ü, yaklaşık 250 metre ileride bulunan ambulansa vatandaşların yardımı ile taşıdı. Ereğli Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılan Açıkgöz, yaklaşık 30 dakikalık yapılan kalp masajına rağmen hayatını kaybetti. Haberi alan aile yakınları hastaneye gelerek gözyaşlarına boğuldu.
Sıcak havalardan dolayı kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği belirtilen Şeref Açıkgöz’ün evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.