Pompalı soyguncular yakalandı
Bursa'nın Gemlik ilçesinde, bir benzinlik ve marketi soydukları ve bir kişiyi yaraladıkları iddia edilen 5 kişi jandarma tarafından yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Kurtul bölgesinde bir benzinlik ve büfeyi silahla soydukları ve bir kişiyi yaraladıkları öne sürülen S.M., Y.K., Y.S., F.K. ve M.M. adlı zanlılar, Gemlik İlçe jandarma Komutanlığı'nın sıkı takibi neticesinde Zonguldak ve Bursa'da yakalandı. Zanlıların aralık ayı sonunda Opet benzin istasyonunda ve ocak başında da Kurtul köyünde bulunan bir büfede pompalı tüfekle ve kar maskesi giyerek yağma yaptıkları ve büfede bulunan Yılmaz Şimşek'i silahla yaraladıkları öğrenildi. Zonguldak ve Gemlik'te geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edilen 5 zanlı tutuklandı.

Kumar oynayan 2 kişiye
160 TL ceza kesildi
Merkez ilçeye bağlı, Muslu Beldesinde kahvehanede paralı kumar oynayan 2 kişiye jandarma ekipleri tarafından kişi başı 160'şar TL idari para cezası kesildi. Alınan bilgiye göre; Muslu beldesinde T.D. isimli kişinin işlettiği kahvehanede jandarma ekipleri tarafından yapılan kontrolde H. A.ve İ. K. isimli şahıslarla kumar oynadıkları, alkol içtikleri tespit edildi. Jandarma ekipleri paralı kumar oynamak suçundan 2 kişiye kabahatler kanunu gereği 160 TL idari para cezası kesildiği öğrenildi.

Yazlık evin deposundan el
arabası ve dikenli teli çaldılar
Merkez ilçeye bağlı, Kardeşler Köyü'nde bir evin deposundan el arabası, 6 adet dikenli teli, su fıçısı ve 1 adet yoğur bakraççı alarak kayıplara karıştılar.Alınan bilgiye göre; Kardeşler Köyünde N. A. isimli şahsın yazlık olarak kullandığı evinin yanında bulunan tek katlı olarak kullandığı deposunun kapısını kilidini kırarak içeriye giren kişi ya da kişiler 1 adet dört tekerlekli el arabasını, 6 adet dikenli top teli, 3 adet su fıçısını, 10 adet alüminyum yoğurt bakracı ve 1 adet tekerlekli el arabası çalarak kayıplara karıştılar.  Olay yerine gelen jandarma ekipleri incelemelerinin ardından depoyu soyan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Sigara hırsızları iş başında!
Devrek ilçesine bağlı, Çaydeğirmeni beldesi yolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda bulunan marketten kuşu ya da kişiler 8 bin TL değerinde sigara ve kasada bulunan 400 TL'yi alarak kayıplara karıştılar.
Alınan bilgiye göre; Çaydeğirmeni Beldesi yolu üzerinde bir petrol istasyonunun içerisindeki markete gece saatlerinde giren kişi ya da kişiler marketten çeşitli markalarda toplam 8 bin TL değerinde sigaraları ve kasada bulunan 400 TL'yi çalarak kayıplara karıştı.
Olay yerine gelen Jandarma Olay yeri inceleme ekipleri markette incelemelerinin ardından marketi soyan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.