Kozlu Belediyesi Hasta Takip Merkezi tarafından başlatılan kampanya ile sigara içenlere destek ilaç ve medikal malzemeleri ücretsiz temin edilirken, sigarayı bırakmayı başaranlara ücretsiz check-up yaptırılıyor.


Kozlu Belediyesi Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alazgözoğulları, başlattıkları kampanya ile sigaraya savaş açtıklarını kaydetti. Sigaraya bırakmak isteyenlere her türlü ilaç ve medikal desteğin verildiğini belirten Alagözoğulları, sigarayı bırakmayı başaranların ise ücretsiz check up dan geçirildiğini ifade etti.
Sigarayı bırakanların yazılı olarak belediyeye müracaat etmelerinin yeterli olacağını anlatan Alagözoğulları, Kozlu Belediyesi olarak, yeni bir kampanya başlattık. Sigarayı bırakmak isteyenlere gerekli her türlü psikolojik, medikal ve tıbbi desteği ücretsiz olarak veriyoruz. Sigarayı bıraktırmak için gerekli ilaçlar ve medikal malzemeleri ücretsiz olarak temin ediyoruz. Takiplerimiz sonucunda sigarayı tamamen bırakanları ücretsiz check up dan geçiriyoruz. Karşılaşılacak hastalık durumlarında da belediye olarak hastalarımızı yalnız bırakmıyoruz. Hastalığın tedavisi noktasında sonuna kadar hastalarımızın yanında oluyoruz. Evine getirme, götürme, reçete ve rapor yazdırma, tahlillerde refakat etme ve sonuçları öğrenme gibi hizmetlerin yanı sıra psikolojik olarak da üzerimize düşen desteği vermeye çalışıyoruz. Artık Kozlu Beldesi'nde oturmak en azından sağlık alanında bir ayrıcalık hale geldi. Yapılacak chek up ve ardından gerçekleşecek tedavi sürecinde sigaradan da kurtulduğunuzu düşünürseniz, bireylerin her geçen gün ne kadar çevik ve sağlıklı olabileceğini daha rahat görebiliriz dedi.
Alagözoğulları, cesareti bulunan tüm sigara tiryakilerine kampanyaya katılmaya davet etti.