Erdemir Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Anadolu Hastanesi mevkisinde otomobiden inen ve yolun karşısına geçmeye çalışan kadına sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen motosiklet çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yere düşen kadına çevredeki vatandaşlar yardımcı olmaya çalışırken, motosiklet sürücüsü ise kayıplara karıştı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de güvenlik kameralarının da yardımı ile motosikletin plakası ile sürücüsünü belirledi. Kaza ise güvenlik kameralarına yansıdı.


- MOTORLAR CAN SIKIYOR...

Geçtiğimiz dönemlerde Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri ilçe merkezinde özellikle gürültü kirliliğine neden olan motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulamış, ilçe merkezinde halkın, "Allah razı olsun sizden" dualarını almıştı. Aynı şekilde bu yaz döneminde de motosikletlere yönelik etkili bir denetim yapılması, çevreyi ve insanları rahatsız edecek motorsikletlere yönelik denetimlerin biran önce başlaması bekleniyor.




(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)