CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kdz. Ereğli ziyaretinde yüzlerce demokratik solcu "solda güçbirliği adına" CHP'ye geçecek.

DSHP'nin Kurucular Kurulu üyelerinden Mustafa Timur ile Bülent Çağ'ın dışında yüzlerce partili CHP otobüsünde partiye üyeliklerini Kılıçdaroğlu imzasıyla yaptıracaklar.

14 Ağustos 2010 tarihinde Zonguldak mitingi öncesinde Kdz. Ereğli'ye gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yüzlerce yeni CHP üye adayı da karşılayacak. Solda birlik adına duyarlılık gösteren yüzlerce demokratik solcu, Kılıçdaroğlu'nun önderliğindeki CHP'ye geçerek güçbirliği yapmanın hazırlığı içindeler.
Edindiğimiz bilgilere göre, Rahşan Ecevit'in Genel Başkanlığını yaptığı Demokratik Sol Halk Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda olan iki üye de Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında otobüsün üzerinde imzalarını atarak partiye kayıtlarını yaptırırken, beraberinde de yüzlerce arkadaş, dost ve demokratik solcuyu partiye üye yapacaklar.

CHP'ye geçecekler arasında, DSHP'nin Kurucular Kurulu üyelerinden Mustafa Timur ile Bülent Çağ'ın da bulunduğu öğrenildi.