Zonguldak'ta sınava yetişmek isterken kaza yapan sürücü ve kardeşi kazadan yara almadan kurtulurken, diğer araçtaki 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Alaplı ilçesinden Zonguldak istikametine seyir eden Rıdvan Yorulmaz (23) idaresindeki 34 FP 9224 plakalı otomobil, kaygan ve mucurlu yolda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu savruldu. Bu sırada aynı istikamette yan şeritte 67 TR 009 plakalı otomobili ile seyir eden Emrah Yılmaner'in dikkati dağıldı. Her iki aracın sürücüleri çarpışmamak için manevra yaptı. Rıdvan Yorulmaz'ın kullandığı araç orta refüj için hazırlanan kanala girerek durdu. Rıdvan Yorulmaz ve kardeşi Ahmet Yorulmaz kazadan yara almadan kurtulurken, diğer sürücü ise aracı durdurabilmek için el frenini çekince araç takla attı. Kazada sürücü Emrah Yılmaner ve yanında bulunan Damla Çılkın, Çağıl Çılkın ve Türkan Çılkın yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayı anlatan Ahmet Yorulmaz, Biz 50 kilometre hızla gidiyorduk. Aracımız bir anda savruldu. Yanımızdaki aracın sürücüsünün dikkati dağıldı. Bize doğru yaklaşmaya başladı. Ağabeyim aracı kurtarmak için kanala indirdi. O da el frenini çekti, takla attı dedi.
Ağabeyi Rıdvan Yorulmaz'ın sınava yetişmeye çalıştığını belirten Yorulmaz, ağabeyinin Ziraat Bankası'nın sınavını kazanabilmek için 1.5 ay boyunca ders çalıştığını ama sınava yetişemediğini söyledi.