Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçede 4 gün boyunca etkili olan kar yağışıyla gece-gündüz mücadele eden Belediye personeline teşekkür ettiğini söyledi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Etkili olan kar yağışında vatandaşların sıkıntıya düşmemeleri için 24 saat çalıştıklarını söyledi.

6 İş makinesi ve 50 ekiple sürekli kardan kapanan yolları acık tutuklarını ifade eden Tekin, " İlçemizde 4 gün boyunca etkili olan kar yağışı öncesi belediye olarak her türlü önlemlerimiz almıştık. Kar yağışı ile birlikte öncelikle ana yolları açık tutmaya çalıştık. Bir yandan iş makinelerimiz çalışırken bir yandan da İtfaiye ekipleri denizden çektikleri su ile yolları deniz suyu ile yıkayarak temizlediler. Hasta ve engelli vatandaşlarımızın yardımına koştuk. 4 gün boyunca ekiplerimiz öz veriyle çalışarak tüm yollarımız açık tuttuk. Kar yağışının sona ermesiyle İlçe merkezinde ve caddelerde kar temizleme çalışmalarına başladık. Ben Belediye personelimize öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak karla mücadele sınavından geçtiğimizi düşünüyorum. "diye konuştu.

 

BELGELERİ VERİLDİ…

Alaplı İlçesi Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, belediye çalışanlarından iş makinesi kursunu başarıyla bitirenlere belgelerini verdiklerini söyledi.

  Alaplı İlçesi Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam,  İş makinesi kursunu başarıyla bitirenlere personelimize belgelerini verdiklerini söyledi. 

  Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Belediye bünyesinde çalışan 2 personelimiz iş makinesi operatörlük kursuna gönderdiklerini söyledi.

  Personellerimiz kursu başarıyla bitirdiğini ifade eden Saydam, “ Gümeli Beldesi dağlık bir alanda olduğu için iş makineleri sürekli çalışmaktadır. O yüzden Belediyemiz bünyesinde çalışan 2 arkadaşımızı iş makinesi kursuna katılmaları için İstanbul'a göndermiştik. Kursu başarıyla biten personelimiz iş makinesi operatörlük belgelerini verdik. Hayırlı uğurlu olsun belasız kazasız hizmetler diliyorum.” Dedi.