Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü 2018 yılı Hizmet İçi Eğitim Seminerinin   Dedeman Otelde yapıldığı açıklandı.

 

Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Orman İşletme şefleri, Kadastro Mülkiyet şefleri, Ağaçlandırma şefleri ve Müdür Yardımcılarına yönelik düzenlenen eğitim seminerinde, Bölge Müdür Yardımcılarısı Gültekin Aksan, Cevdet Çiçek ve Orhan Şahin’in  koordinatörlüğünde şube müdürleri kendi çalışma konuları hakkında dört gün boyunca eğitim verdiler.

 

Kapanış konuşmasını yapan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel; “2017 yılının Bölge Müdürlüğümüz açısından verimli ve başarılı bir yıl oldu” dedi. Beşel, bu duruma özveri ile çalışarak katkıda bulunan tüm personele teşekkür etti ve 2018 yılında da aynı başarıya yapılan bu eğitimlerle ulaşılacağına inandığını bildirdi.

 

Bölge Müdürlüğünün açıklaması şöyle:

 

Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen hizmet içi eğitim semineri ile ilgili olarak“ Orman ve Su İşleri Bakanlığı çalışmalarının koşarcasına devam ettiğini eğitim semineri hem ormancılık hem ülkemiz hem de milletimiz için hayırlı olmasını Yüce Allah’ tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Seminerin amacının ortak sorun ve sorunların beraberce tartışılması, ekip ruhu ile yakalanan başarının devamı için gereken motivasyonun sağlanması olduğunu belirten Beşel, bu kapsamda; Şeflerimize düşen görevler ve mevzuat çerçevesinde yapılacakları konusunda Şube Müdürlerimizce bilgiler verildi. İşlerimizin belli bir yeknesaklık içerisinde yapılması amacıyla bu eğitimleri düzenledik. Sizleri hem birbirinizle bilgi alışverişinde bulunmanız, hem de uyumlu çalışmanızı sağlamak amacıyla bir araya getirdik. Eğitimden azami verim aldığınıza inanıyor, hayırlı olsun diyorum.” dedi.

 

Yapılan Değerlendirme Sınavının ardından seminer sona erdi.