Devrek'te faaliyet gösteren Öğretmen Evi'nde yaz aylarında sinek sorunu karşılaşmamak ve müşterilere romantik ortam oluşturabilmek amacıyla kandil hizmeti veriyor.
1981 yılında kurulan ve 2007 yılında günün koşul ve teknolojilerine uygun olarak açılışı yapılan Devrek Öğretmenevi, uygulamaya geçirdiği kandil hizmeti ile sinek sorununu en romantik yöntemle çözdü. Yaz aylarında bahçesinde bulunan masaları aydınlatmada, yaygın olarak kullanılan spot yerine kandil tercih edilerek, sinekten korunan müşterilere romantik ortamda yeme, içme ve oturup vakit geçirme imkanı sunuluyor. Gerek kahvaltı, gerekse, yemek hizmetlerinde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini benimsediklerini belirten Öğretmenevi Müdürü Emin Yaşar, "Öğretmenevinde 2'si idareci olmak üzere toplam 9 personel ile hizmet veriyoruz. Kahvaltı ve yemek ve organizasyonlarda en kaliteli ürünleri tercih ettiğimiz gibi, müşterilerimizin en rahat edebilecekleri ortamı oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Genel de yaz aylarında sinek sorunları ister istemez yaşanır. Bahçeye spot koyup, bu sorunu yaşamaktan ise masalara kandil dağıtıyoruz. Böylece müşterilerimiz hem sinekten korunuyor. Hem de loş ışıkta son derece romantik ve güzel anlar yaşama imkanı buluyor" dedi.
Müdür Yaşar ayrıca, yeme, içmenin yanı sıra yanı sıra öğretmenevinde verilen çeşitli organizasyon hizmetlerinin isteyen herkese uygun fiyatlardan verildiğini kaydetti.