Bir otomobil firmasının reklamında oynayan Zonguldaklı ikizler 8 yaşındaki İkranur ve Ferganur Demirtaş, çevrelerinde ilgi odağı haline geldi. İkizlerin babası 45 yaşındaki Mehmet Demirtaş, kızlarının, henüz proje aşamasında olan bir sinema filminde de oynayacağını söyledi.
Japon otomotiv şirketinin "Benim Babam" sloganıyla televizyon ekranlarında yayınlanan reklam filminin küçük oyuncuları İkranur ve Ferganur Demirtaş kardeşler, Zonguldak'ın Karaman Beldesi'nde oturuyor. Mobilya ustası Mehmet ve ev kadını 39 yaşındaki Zeynep Demirtaş'ın 5 çocuğundan 2'si olan İkranur ve Ferganur, reklam filminin ekranlarda yayınlanmaya başlamasıyla, beldede büyük ilgi gördü. Sevimli ikizler, şimdi de henüz proje aşamasında olan bir sinema filminde oynamaya hazırlanıyor.  Mehmet Demirtaş, Karaman İlköğretim Okulu 3'üncü sınıf öğrencisi olan kızlarının fotoğraflarını 4 yıl önce bir ajansa gönderdiğini ve şimdiye kadar 5-6 reklam filminin deneme çekimlerine katıldıklarını söyledi. Ferganur'un bir yıl önce bir bankanın proje reklamında oynadığını belirten Demirtaş, otomobil reklamının ardından da kızlarının önümüzdeki günlerde Antalya'da çekimleri başlayacak bir sinema filminde rol alacaklarını söyledi. Kızlarının çok mutlu olduğunu söyleyen baba Demirtaş, "Tek endişemiz onların okulunun aksayacak olması. Bunun için öğretmenleriyle konuştuk. Destek olacaklarını söylediler. 10 gün sonra çekimler başlayacak sanırım. Kızlarım için hayırlısı olsun.
Biz bu işe hiç para için bakmadık ama eğitimleri için katkı olur inşallah" diye konuştu.
İkizlerden Ferganur Demirtaş, çekimler için Antalya'ya gittiğinde derslerinden geri kalacağı için üzüldüğünü, ancak filmde oynayacağı için de mutlu olduğunu söyledi.Büyüdüğünde polis olacağını, ancak film yıldızı olmak istediğini de söyleyen Ferganur, oyunculardan en çok Cengiz Küçüka-yvaz'ı sevdiğini belirtti. İkranur ise, büyüdüğünde öğretmen olmak istediğini söyledi.