Zonguldak İşadamları Derneği, işadamlarını iftarda buluşturdu.

Alaborina Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine; AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Vali Yardımcısı Cema lettin Özdemir, İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Hayriye Göktaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Yılmaz, AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkan Vekili Şenol Altıntaş ve işadamları katıldı.  İftar yemeğinin ardından konuşma yapan ZONİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülay, Zonguldaklı işadamları olarak Türkiye sınırlarını aşıp iş gezileri düzenlediklerini belirterek, "Bu kapsamda 16 işadamını, değişik ülkeleri gezdirerek oradaki iş dünyası ile görüşmeler yaptırdık. Bir süre önce Senegal'den gelen 9 işadamını da Zonguldak'taki iş çevreleri ile görüştürerek bugüne kadar hiç gidilmemiş ülkelerde ticari bağlantılar kurulması için çabalarımız var. Bizler ilimizin en güzel bir şekilde tanıtılması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Daha sonra kürsüye gelen ZTSO Başkan Vekili Şenol Altuntaş, her geçen gün sivil toplum kuruluşlarının öneminin arttığı bir dönemde, ZONİAD'ın nezih bir ortamında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.
AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise, Türkiye'nin Doğu ile Batı arasında köprü vazifesi gören bir fırsatlar ülkesi olduğunu, iç huzur ve istikrarın sağlanıp ortak akılla hareket edilmesi durumunda, milletin girişimci ruhunun tezahür edeceğini belirterek, "En önemli nokta bizlerin istikrar ve iç huzuru sağlamamızdır. Bunu da ortak akıl ve girişimcilikle başaracağız. Bizleri bir araya getirip bu ümidimizi tazeleyen ZONİAD'a teşekkür ediyorum"