Kdz.Ereğli Belediyesi’nin Çetin Apatay Bulvarı’nda başlattığı çevre ve trafik düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 6 ayda tamamlanması hedeflenen proje ile yıllardır bu bölgedeki kötü görüntünün de önüne geçilecek. 
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, geleceği planlayan, geleceğe ait vizyon kuran, daima hizmet diyen ve temelinde insan odaklı çalışan bir belediyecilik anlayışı ile yola devam ettiklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana kentin alt yapı sorununun çözüme kavuşturulmasında önemli çabalar ortaya koyduklarını, pek çok mahallede ilk kez halkın beklediği hizmete ulaştığını anlatan Uysal, Çetin Apatay Bulvarı Projesi’nin bu bölgeye önemli bir görünüm kazandıracağını anımsattı.

Göztepe Köprüsü’nün bulunduğu alanda da yeni bir düzenleme çalışması başlatmak için çabaları olduğunu anlatan Uysal, “Bu modern görünümü ilçe merkezine kadar ulaştırmak istiyoruz. Bunun ile ilgili çalışmalarımızı başlattırdım. Halkımızı modern ve kendisine yakışır hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)