Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan beraberinde İlçe Başkanı Fatih Çakır ve partililer ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, partinin ilçe teşkilatı yöneticileri ve bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Milletvekili Candan, önemli bir seçim sürecini geride bıraktığına vurgu yaparak; “30 Mart’ta vatandaşlarımız AK Parti’ye, dolayısıyla da bizlere güvendiler ve oylarıyla bu güvenlerini ortaya koydular. Şimdi sırada mahalle ve parti ayrımı yapmadan hizmet etmek var” dedi.

 

“EREĞLİ’Yİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Candan, Uysal ve ekibinin halkın beklentilerini karşılayacağına ve Karadeniz Ereğli’ye hak ettiği hizmeti ekibiyle birlikte vereceğine inandıkları söyledi. Başkan Hüseyin Uysal ve ekibine başarılar dileyen İlçe Başkanı Fatih Çakır konuşmasında şunları söyledi: “Karadeniz Ereğli’nin ufkunu açabilmek ve bugüne kadar yapılamayan hizmetleri yapabilmek için bir yerel seçim çalışmalarını aylar öncesinden başlatmıştık. 30 Mart’ın çok öncesinde de bu yerel seçimlerde kazananın AK Parti ve dolayısıyla da Karadeniz Ereğli olacağını sürekli söyledik. Sayın vekilimizin de dediği gibi şimdi hizmet zamanı. Hep birlikte Ereğli’yi ayağa kaldıracağız” dedi.

 

“HEPİMİZİN İMZASI BULUNACAK”

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette konuklarına teşekkür eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da özetle şu görüşleri sundu: “Yerel seçimlerde tam bir ekip ortamında çalıştık. Bu seçimde elde edilen başarının temelinde herkesin büyük katkısı var. Ben ziyaretiniz vesileyle bu mücadele emek ve alın terini, yüreğini ortaya koyan sizlere ve herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmet yarışımızda sizlerin en büyük desteği bizlere vereceğine inanıyorum. Ereğli çok daha güzel günler görecektir ve yapılacak her hizmette hepimizin imzası bulunacaktır”

Adalet ve Kalkınma Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Belediye Meclis Üyesi Esra Alpago’yu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

(Haber Merkezi)