Çaycuma'da bedensel engelli Rahime Armutçu'nun 39 yıllık tekerlekli sandalye engeli su şişesiyle aşıldı.

Özel Uzman Ekip Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çaycuma Yetim, Öksüz, Fakir Çocuklara Yardım Derneğinin ortak paylaşımları sonucu bir engellinin 39 yıldır aşılamayan engeli hediye edilen tekerlekli sandalye ile bir nebze olsun aşıldı.
Yetim Öksüz Fakir Çocuklara Yardım Derneği (YÖFDER) Başkan ve Yönetim kurulu üyelerinin topladıkları su şişesi kapaklarını satarak elde edilen gelirle aldıkları tekerlekli sandalye Özel Uzman Ekip Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi aracılığı ile engelli Rahime Armutçu’ya hediye edildi. Anne babası hayatta olmayan, bu yaşına kadar tüm ihtiyaçları işsiz abisi tarafından karşılanmaya çalışılan, Özel Uzman Ekip Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin gün ışığına çıkardığı engelli bireyin sevinci duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.
Rehabilitasyon Merkezinde yapılan programa katılan Çaycuma Belediye Başkan vekilleri Ahmet Ali Başören, Zeki Çarşambalı, Mustafa Topçu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Bayram Kayıkçı, Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı faaliyete öncülük eden başta Onursal Aydın olmak üzere, kurum sahipleri Ahmet Karaca ve Ali Barutçu’ya teşekkür etti.
Etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yapan Kurum Müdürü Onursal Aydın, hedeflerinin engelli bireyleri her anlamda destekleyip topluma kazandırmak olduğunu kaydetti.  YÖFDER Başkanı Ercan Karakuş ise anlamlı etkinlik nedeniyle merkez müdür ve çalışanlarına teşekkür etti.
Tekerlekli sandalyenin YÖFDER üyeleri tarafından hediye edilmesinin ardından Kurum Müdür Onursal Aydın, YÖFDER Başkanı Ercan Karakuş ve üyeleri Sadiye Gözoğlu, Dilek Gümüşok, Sehna Kuruyamaç ve Müzeyyen Adıgüzel’e şükranlarını sunarak ikramlarda bulundu.