Kdz.Ereğli'de alkolü fazla kaçıran sürücü ve yanındaki arkadaşı polisi uğraştırdı. Üst üste gelen ihbarı değerlendiren polis, park halindeki araçlara vurarak kaçan sürücüyü, çarşı merkezinde kıskıvrak yakaladı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; 67 TT 400 plakalı otomobil sürücüsü 51 yaşındaki İ.T., alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçti. Alkolü fazla kaçıran sürücü, yanındaki arkadaşı ile birlikte otomobil gezintisine çıktı. İ.T., bu sırada farkında olmadan park halindeki bir araca çarptı. Sürücü, biraz daha ilerledikten sonra park halinde bulunan başka bir araca daha çarptı. 155 Polis İmdat hattına gelen ihbar telefonunu değerlendiren asayiş ve trafik ekipleri, yaklaşık 10 dakikalık aramanın ardından kaza yapıp olay yerinden kaçan aracı çarşı merkezinde kıskıvrak yakaladı.

Sürücünün sakin olduğu olayda, yanında bulunan arkadaşı polise zorluk çıkardı. Polisler, zor kullanarak ismi öğrenilemeyen vatandaşı polis otosuna bindirdi ve Merkez Karakolu'na götürdü. Alkollü sürücü, bir araca çarptığını ve bunu ilk defa yaptığını söyleyerek, polisleri ikna etmeye çalıştı. Ortaya çıkan diyalog ise etraftakileri güldürürken, aynı zamanda düşündürdü.
Öte yandan, sürücünün yapılan alkol testinde 1.82 promil alkollü olduğu tespit edilirken, ehliyetine 2. kez el konuldu. 739 TL ceza yazılan sürücü, ayrıca alkollü araç kullanmaktan mahkemeye sevk edildi. Sürücünün vurup kaçtığı park halindeki araçların sahipleri ise Merkez Karakolu'na giderek suç duyurusunda bulundu.