Türkiye’yi Macaristan’da düzenlenen turnuvada temsil eden Fenerbahçe 15 Yaş Altı Futbol Takımı, PSV Endhoven’i 2-0 yenerek şampiyon oldu ve Ağustos ayında İngiltere’de yapılacak Dünya Kupasına katılmaya hak kazandı. Takımın Teknik Direktörü Kdz.Ereğlili Taner Sivrikaya büyük bir başarıya imza atarak gururumuz oldu.

 

 

Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi verirken sarı lacivertlilerin gençleri Avrupa’da büyük bir başarıya imza attılar. Nike Premier Avrupa Kupasında ülkemizi temsil eden Fenerbahçe 15 Yaş Altı Futbol Takımı, Macaristan’daki turnuvada şampiyon olarak göğsümüzü kabarttı. Finalde Hollanda’nın PSV Eindhoven takımını 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, hedefine namağlup ulaştı. Fenerbahçe 15 Yaş Altı Futbol Takımı’nın alt yapı Teknik Direktörü Kdz.Ereğlili Taner Sivrikaya’da bu başarıya ortak olan isimler arasında yerini aldı. Gazetemize değerlendirmede bulunan Taner Sivrikaya, “Birlik ve beraberliğin sonucunu bu başarı ile aldık” dedi.

 

“BAŞARIYI BİRLİKTE YAKALADIK”

Sivrikaya gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamasında, “Final maçında daha önce kendi grubumuzda yendiğimiz Hollanda ekibi PSV Endhoven ile karşılaştık, 32. dakikada Ramazan Civelek ve 39. dakikada Aziz Ceylan’ın golleriyle 2-0 galip gelerek kupanın sahibi olduk. Bu yıl Ağustos ayında İngiltere’nin Mancherter kentinde düzenlenecek dünya kupasına katılmaya hak kazandık. Şunu belirtmek istiyorum ki Fenerbahçe ile çalışmak benim için son derece önemli, gurur verici bir olaydır. Başka Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yöneticilerimize, Alt yapı sorumlumuz Şenol Çorlu’ya desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Biz bir aileyiz, başarı bu birlik ve beraberliğin ardından geldi. Kdz.Ereğlili olarak bu başarıya ortak olmanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyorum. Kdz.Ereğli’ye tüm Zonguldak’a sevgilerimi gönderiyorum” sözleri ile konuştu.