Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlığınca, "Lider Ülke Türkiye" kapsamında Siyaset Akademisi Eğitim Programı başladı.
Zonguldak ASO Öğretmenevi Konferans Salonu'nda başlayan 'Lider Ülke Türkiye' konulu siyaset akademisi programına AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti İlçe ve belde başkanları, İlçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.
Toplamda 8 hafta sürecek ve haftanın iki günü gerçekleştirilecek olan siyaset akademisinin açılış günü ilk eğitiminde Safa Zorlu, 'Toplum Önünde Etkili Konuşma Sanatı' konusunda katılımcılara bilgiler verdi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu salonda AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar konuşma yaptı. Başkan Uçar konuşmasında, Siyaset Akademisi adı altında yapmış olduğumuz bu etkinliğe daha önce katılan arkadaşlarımız var. 2008 yılında 100. Yıl Tesisleri'nde böyle bir program yapmıştık çok da ilgi görmüştü. Arkadaşlarımız yeni bir program yapılmasını talep etti, yeterli çoğunluğu sağladık. Katılımın sağlanması konusunda arkadaşlarımız büyük çaba gösterdi.eğitim programının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum dedi Konuşmaların ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen programda Eğitmen Safa Zorlu Toplum Önünde Etkili Konuşma Sanatı' konusunda katılımcılara bilgiler verdi.