Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, siyasi kavgaların, çekişmelerin, tartışmaların olmadığı bir Kdz.Ereğli’nin geleceğinin daha parlak olduğunu söyledi. Koltukların geçici olduğunu hatırlatan ve bölge halkının hizmet beklediğini vurgulayan Kılıç, “Kavga istemiyoruz ilçede yaşanan huzur devam ederse hizmetler de devam edeceğini biliyoruz. Kimse huzur bozmasın, laf değil hizmet üretsin” dedi.

 

“Kaymakamımız, Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Koltuklar gelip geçicidir, bizleri bu göreve getirenler, bizlerin daha iyi hizmetleri getireceğine inandıkları için bu noktalara taşıdılar. Bu huzuru kimse bozmaya çalışmasın, zaten başaramaz” 

 

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, ilçede birlik ve beraberliğin son dönemlerde ciddi anlamda üst düzeyde yaşanmaya başlandığını söyledi. Gazeteniz Önder’in Merkez Bürosunu ziyaret eden ve Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüşen Kılıç, bölge halkının dedikodu değil hizmet beklediğini hatırlattı, yetkililere seslendi. Kaymakam İbrahim Çay, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal başta olmak üzere ilçede bir uyum yaşandığını ve bu uyumu bozmaktan daha ziyade destek olunması gerektiğini hatırlatan Kılıç’ın mesajı şu şekilde:  

 

“TEK YUMRUK OLARAK KONGREDEN ÇIKTIK”
“22 Haziran tarihinde Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği olarak genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen kongremizde 2 aday vardı ama kongre tamamlandığında tek yumruk tek güç olarak yolumuza devam etme kararı aldık. Göreve geldiğimiz günden buyana muhtarlarımızın yaşadığı sorunların ilgililere aktarılması konusunda çabalarımız oldu. Derneğimize hayırlı olsun temennilerinde bulunmak üzere çok sayıda ilçe protokolü başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarını, meslek örgütlerini, vatandaşlarımızı ağırladık. Muhtarlarımıza ve derneğimize gösterilen yakın ilgiye ve sağladıkları destekten ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. 

 

“İLÇE LAF DEĞİL HİZMET BEKLİYOR”
Biz ilçede hizmet bekliyoruz, hizmetin gelebilmesi için üzerimize düşen her türlü sorumluğu yerine getirmeye de hazırız. Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, il genel meclis üyelerimiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz, önemli hizmetleri kazandırmak için birlikte hareket ediyoruz. Siyasi kavgaların ve çekişmenin olmadığı bir Karadeniz Ereğli gelecekte çok daha güzel noktalara geleceğine yürekten inanıyoruz. 

 

“KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUN”
Muhtarlar Derneği yönetimi olarak biz yakalanan bu birlik ve beraberliğe destek verilmesini bekliyoruz. Önemli olan koltuklar değil ilçe halkına sağlanan hizmetlerdir. Koltuklar gelip geçicidir bizleri bu göreve getirenler bizleri sevdikleri için değil bizlerin daha iyi hizmetleri getireceğine inandıkları için bu noktalara taşıdılar. 

 

“SIRTIMIZDA TAŞIRIZ”
Taş üstüne taş koyanı biz sırtımızda taşıma hazırız. Zaman siyaset yapma zamanı değil bölge halkına hizmet üretme zamanıdır. Biz başta ilçemizdeki ve köylerimizde ciddi katkılar sağlayan, hastane, hizmet binaları, eğitim ve öğretim binalarının ilçemizle buluşturan Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan’a teşekkür ediyoruz”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)