Halkın Sesi Partisi (HAS) Zonguldak Valiliği önünde ilk çelenk koyma törenini gerçekleştirdi.

HAS Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca ve beraberindekiler Zonguldak Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Çelenk koyma ve saygı duruşunun ardından açıklama yapan HAS Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, “1 Kasım 2010 tarihinde kurularak 28 Kasım 2010 tarihinde büyük kongresini yapan Halkın Sesi Partisi, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Genel Başkanlığı’nda Türkiye siyasetindeki yerini almıştır. Örgütlenme çalışmalarını ülke genelinde hızlı bir şekilde sürdüren Halkın Sesi Partisi Zonguldak il yönetimini de oluşturarak yasal işlemlerini de tamamlamıştır. Bugün Halkın Sesi Partisi il yönetiminin de yer alan arkadaşlarımla birlikte Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurundayız. Partimiz, bu ülkede kamplaşma yerine dialoğu, kavga yerine kardeşliği, esas alan bir anlayışla siyaset yapmayı ilke edinmiştir. Bizim için siyaset bir takım çevrelerin, grupların, zümrelerin, çıkarları için mücadele etmek değildir. Siyaseti, milletin emaneti olarak kabul edip emanete verilecek desteğe, kamu kaynaklarına, devlet imkanlarına asla ihanet etmeyeceğiz. Sorunları çözerek siyaset yapacağız. Birlikte görev yapacağım tüm arkadaşlarım bu heyecan ve azim içindedirler. Sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyoruz. Bütün arkadaşlarımın bu sorumlulukları yüklenerek partimizi başarıya ulaştıracaklarına inancım tamdır. Her birimiz oturduğumuz yerden değil, halkla iç içe halkın ilgisini, desteğini ve teveccühünü arttırarak, inşallah bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde de Türkiye’de de yeni bir siyaset devrinin başlangıcının ilk adımını atacağız” dedi.

VALİ ERDAL ATA'YA ZİYARET

Daha sonra HAS Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca ve beraberindekiler Zonguldak Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti. Zonguldak Valisi Erdal Ata’ya partisini tanıtan HAS Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, “Projelerinizi yakından takip ediyoruz. Yapacağınız her projede bize düşecek her bir şeyde yanınızdayız” dedi.
Ardından Zonguldak Valisi Erdal Ata ise “Siyasi partiler vazgeçilmez unsurlardır. Hayırlı olsun diyorum ve görevinizde de başarılar diliyorum” dedi.