AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte İlçemizde başarılı çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Yavuz, şöyle dedi:

"İlçe Başkanlığı görevine getirilmemden dolayı destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yönetim Kurulumuz ile birlikte İlçemizde Cumhurbaşkanımızı, hükumetimizi ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlçemizin sorunlarını görüyor ve biliyoruz.Bu doğrultuda yeni ekibimle birlikte en iyi şekilde İlçemize hizmet etmek için çalışacağız.

Görev dağılımı şöyle oldu:

Siyasi İşler ve Hukuki işler Başkan Mehmet Yavuz, Teşkilat Başkanı İbrahim Şengün, Seçim İşleri Başkanı Ali Uysal, Tanıtım ve Medya Başkanı Abdullah Acar, Sosyal Politikalar Başkanı Eyüp Uludağ, Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Uzun, Ekonomi İşleri Başkanı Ali Eren, Halklar İlişkiler Başkanı Birol Şahin, Mali İdareler İşleri Başkanı Uğur Uyan, İlçe Sekreteri Birol Çevik, Yönetim Kurulu üyeleri, Mehmet Güler, Onur Alper, Yaşar Yalman, Rabi Arslan,