Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, son günlerde hızlıca değişen önemli olaylarla dikkatlerin farklı yerlere çekilerek gerçeklerin gizlenmek istediğini vurguladı.

Taksim Gezi Parkı olayları kamuoyunu işgal ederken petrol yasasının herkesin dikkatlerinden kaçtığını belirten Kar, Zonguldak gündeminin de ülke gündemi gibi olumsuz olduğunu siyasilerin sadece laf ürettiklerini ifade etti.

Kar açıklamasında, “Son günlerde hızlıca değişen önemli olaylarla toplumun dikkatleri bir yerlere çekilerek gizlenmek istene esas gündem milletin bilgisinden saklanıyor. Türkiye’de kamuoyunun tepkisini çekecek her gelişme bu şekilde gözlerden saklanarak gerçekleştirilmiştir. Taksim gezi parkı olayları kamuoyu gündemini işgal ederken “petrol yasası” herkesin dikkatlerinden kaçırılarak çıkartılmıştır. Oysa meclisteki 550 milletvekilinden sadece 20 tanesi bu yasaya hayır oyu kullanmıştır. CHP ve MHP nin toplam sandalye sayısı toplamı 186 dır. Bu yasanın çıkmasında muhalefet partilerinin de desteği vardır. CHP ve MHP Ülkemizi çok derinden etkileyecek kanunun çıkmasında iktidara yardım etmiş ve destek vermişlerdir.

 

Zonguldak gündemi de Türkiye gündeminden daha iyi değildir. Bir gün Zonguldak – Kozlu raylı sistemi atılır ortaya bir gün Gazipaşa caddesinin trafiğe kapanması. Zonguldak’ta  yetki sahibi siyasilerimiz yalnızca laf üretmekle meşguller. Çok tartışıldı fakat İsmet İnönü (Fevkani) köprüsü değil köklü tedbir palyatif tedbir dahi alınmadı. Lavuar alanı da hala eski konumunda . örnekleri çoğaltmak mümkün.

Her seçim arifesinde bu tür söylemleri üretirler ama icraat maalesef yok. Seçimlere 10 ay kadar zamanın kaldığı şu günler de bu tür boş lafların gündemi işgal etmesine Zonguldaklı artık alıştı.

Saadet Partisi olarak tüm Türkiye’de her il kendi ilindeki teşkilat mensuplarıyla toplantılar düzenlemektedir. “Genişletilmiş İl Divan Toplantısı” adıyla düzenlenen bu toplantını Zonguldak’ta 23 Haziran 2013 Pazar günü GMİS konferans salonunda yapılacaktır. Saat 11:00 de başlayacak olan bu toplantıya Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr..Mustafa KAMALAK katılacaktır. Yerel seçim heyecanının yaşandığı şu günlerde Zonguldak’ımızın Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırılması çalışmalarının bir parçası olarak bu toplantıyı önemsiyoruz. Bu toplantımızda Milli Görüş Belediyeciliğini beldelerimize tanıştıracak teşkilat mensuplarının start alacağı bir toplantı olacaktır.

Bu güne kadar görevde olduğumuz sürede yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımıza kefildir yiyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.