Kimi olaylar vardır ki, herkese İşte burası Türkiye dedirtir nedense. Bu tür gariplikler de fotoğraflanarak tespit edilirken Yurdumun İnsanı yorumlarıyla da paylaşılır. Basın yayın organlarında binlerce bu tür tuhaf fotoğraflar yayımlanır her gün. Kdz. Ereğli'de de tuhaf mı tuhaf bir fotoğrafı biz tespit ettik ve sizlere sunuyoruz. Yer Ereğli-Zonguldak karayolu üzerindeki  ve halk dilince Solakköy yol ayrımı olarak tabir edilen Yeşiltepe. Bu kavşaktan sağa doğru döndüğümüzde ise sola dönerseniz Anadolu Ticaret Meslek Lisesine, sağda devam ederseniz de BEÜ Eğitim Fakültesi'ne gidersiniz.
İşte tam bu kavşakta yolun ortasında kalmış bir elektrik direği dikkatinizi çeker ve ister istemez bu yolun direk ortasında bırakılmasına öhe dersiniz. Evet bir Öhe de bizden. Bizim yurdumun insanından ne farkımız var ki.
İşlek bir caddesinin ortasında bırakılan elektrik direğinin yarattığı tehlikeyi de umursamadan bu ayıbı ortadan kaldırmayanlara ilçe halkı ve bu bölgede yaşayanlar adına biz de sadece bir öhe diyelim mi?