Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen asayiş ve huzur toplantısında, Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’in Çilek Halk Otobüsü Şoförleri için tek tip elbise önerisine, Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, "Bu bize Kaymakamlıktan yazı ile de bildirildi ve biz bu yazıya cevap verdik. Zaten Ulaştırma Müdürlüğümüzün yönetmeliğinde tek tip kıyafet giyeceklerinde dair bir maddemiz var. Bununla ilgili de gerekli denetimleri yapıyoruz.”dedi.

 

"NE ZAMAN GÖRECEĞİZ"

Kaymakam Madenoğlu’nun şoförlerde tek tip elbiseyi ne zaman göreceğiz? sorusuna ise Dursun, “Ulaştırma Müdürlüğüne ileteceğim ve yılbaşından sonra gerekli çalışmayı yapacaklardır.”cevabını verdi.

 

EĞİTİME KATILMAYAN ŞOFÖR KALMASIN

Kaymakam Madenoğlu’nun halk otobüsü şoförlerinin eğitime tabi tutulması meselesi olduğunu hatırlatması ve gerekli eğitimlerin yapılıp yapılmadığını sorması üzerine, Zabıta Müdürü Dursun; “Ulaştırma müdürlüğü gereli çalışmayı yapacaktır” cevabını verince Madenoğlu; “yapılması konusunda size süre vermiştik ve bununla ilgili yazıyı size göndermiştik. Size 15 gün süre. Bu 15 gün içinde yapılmaması taktirde ilgili herkes hakkında ceza soruşturması açacağım. Eğitime de katılmayan şoför kalması lütfen.”diye konuştu.