MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyetini sürdüren Cilas Kauçuk fabrikasında çalışan işçilerle bir araya geldi.

Devrek ilçesinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan; “Devrek ilçesinde sabahın erken vaktinde olan heyelanla ilgili olarak ben ilgilendim” dedi.

Çakan; “Beni az çok tanıyorsunuz, Ben Türkali’den doğma, babamda Zonguldak Terakki Mahallesinde doğan bir babanın evladıyım. 40 yıllık siyasi geçmişim var. Bu zamana kadar 34 yaşında Zonguldak Belediye Başkanı olduktan sonra, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü ayrıca çok sayıda grup üyeliği ve de en son Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı oldum. Bu siyasi hayatımda heryere hizmetim olmuştur. Bu dönem de seçildikten sonra TBMM’de 28 saat 46 dakika milletvekiliniz oldum. Bu süre zarfında Termik santrallerinden tutun, rödevansa kadar, Alaplı’da fındık bahçelerine giren domuzların bana bilgisi bana ulaşana kadar. Bölgemizde yapılan termik santrallerle ilgili olarak da Muslu ve Çatalağzı Belediye Başkanlarına yazı yazdım. Bakanlık olduğum zamanlarda Devrek ilçemizde bölgenin en büyük barajı olan Köprübaşı barajının temelini attım. Erdemir’e bir gecede 1975 kişiyi kadroya aldık. TTK’ya madenci köylerinden tam 4 bin kişi aldık. Bu madenciler işi babalarından öğreniyor. Başkasına siz baca deseniz size soba bacası, ayak derseniz insan ayağı, domuzbağı derseniz domuz ahırı zanneder” dedi.

“GELİN SİZİ TEMSİL EDECEK BİR MİLLETVEKİLİ SEÇİN”

Önümüzde 1 Kasımda seçim yapılacak.  Koltuğa 95 yılında oturdum. Her oturduğum koltuğa hizmet yaptım. Oy sizin, karar sizin. Gelin masayı yumruğunu vuracak sizi sizleri temsil edecek milletvekili seçin. Maalesef milletvekilleri seçildikten sonra telefon değiştirir. Ben 23 yıldan bu yana telefonumu asla ve asla değiştirmedim. 23 yıllık telefon numaram 0532 241 20 20’dir. Türkiye iyiye gitmiyor. İşyerleri kapandığı zaman da sizler de bu gidişatın iyi gitmezse fabrikalar kapanabilir”  dedi.