Büyük Birlik Partisi Kdz Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu yaptığı yazılı açıklama ile Anneler Günü'nü kutladı.
Halıcıoğlu, "Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. En değerli varlıklara nasıl davranılması gerekiyorsa annelerimize de öyle davranmalıyız" dedi.
"Sizler yaşam pınarımız, gururumuzsunuz" diyen BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'dür. Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca ana bugün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.
Anneler Günü ülkemizde 1955 yılından bu yana kutlanıyor. Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakârlığa katlanan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm annelere iyi dilekler sunulur    Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır.
En değerli varlıklara nasıl davranılması gerekiyorsa annelerimize de öyle davranmalıyız. Bugün" Anneler Günü" annesi olanlar çeşitli hediyeler alıp annelerini mutlu edecekler, annesi hayatta olmayanlarda ellerinde bir gül ile annelerini mezarları başında gözyaşları içinde ziyaret edecekler .    
Hiçbir baş sizinkinden yüce değil ak değil,.. Sizler olmasaydınız bizler olmazdık. Sizler olmasaydınız bu bayrak olmazdı.
Sizler olmasaydınız bu vatan olmazdı Sizler özgürlüğün timsali Sizler yaşam pı-narımız, Sizler gururumuzsunuz. Herkesin anneler günü kutlu olsun. Annesi hayatta olmayanlara da ALLAH sabırlar versin."