Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nden emekli olan veya başka bölgelere atanan 10 personel için veda gecesi düzenlendi.

Bölge Müdürlüğü sosyal tesisinde düzenlenen gecede, Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Bölge Müdür Yardımcıları Gültekin Aksan ve Cevdet Çiçek, Şube Müdürleri, Orman İşletme Müdürü, emekli olan personellerimiz ve kurum çalışanlarının katıldığı bildirilirken, açıklama şöyle yapıldı:

Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ nın, emekliye ayrılan ve tayin olan personel için kendi sesinden hazırladığı vlog’ ta Necip Fazıl Kısakürek’ in “Veda” şiirini seslendirdikten sonra yaptığı konuşmada “hepinizin bu kuruma ve Ülkemize yaptığı hizmet önemli. Bundan sonraki yaşantınızda tüm sevdiklerinizle birlikte mutluluklar diliyorum, sizlere yaşam huzuru diliyorum. Ayrıca bu organizasyon için emek sarf eden mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi. 

Emekli olan ve tayin olan personellerimiz için hazırlanan video klibin izlenmesinden sonra vedası yapılan personelimiz de Bölge Müdürlüğümüzde çalışmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, düzenlenen gece için Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ ya şükranlarını sundular ve tüm katılımcılara teşekkür ettiler. 

Veda yemeğinde tayin olan ve emekliye ayrılan personele günün anısına plaket ve hediyeler verildi. Aile fotoğrafının çekilmesine müteakip gece sona erdi.