Kişisel sorunları
nedeniyle ilaç içti

Zonguldak'ta bir kişi babasının ölümü ve kişisel sorunları yüzünden kullandığı ilaçlardan içerek intihara teşebbüs etti. Olay Karaelmas Mahallesi Kaya Sokak'ta meydana geldi. Soğuksu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda şüpheli C.D. babasının ölümü ve kişisel sorunları yüzünden kullanmış olduğu Cipralex ve Tantum isimli ilaçlardan toplam 26 adet içerek intihara teşebbüs ettiği belirtildi. Alınan doktor raporunun ardından hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen C.D.'nin intihara teşebbüsü ile ilgili tahkikat başlatıldığı edinilen bilgiler arasında.


Fındıklıkta kaçak ocak
Kozlu'da bir kişi kendi fındık bahçesine kaçak ocak açtığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Şüpheli İ.B. Kozlu'da bulunan evinin altında kendisine ait fındıklık bahçe içerisinde yanında getirdiği 4 kişiyle birlikte temizlik yaparken TTK görevlileri ve polis ekipleri geldi. Görevli memurlar şahısların kaçak ocak açtıklarını fark etmesi üzerine olayla ilgili işlem başlatıldı. Şüpheli İ.B. görevli memurlara kaçak ocağı evinin ihtiyacı için açtığını ifade ettiği edinilen bilgiler arasında.


Camide hırsızlık
Kozlu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda kimliği belirsiz bir kişi tarafından caminin mikrofonu çalındığı belirtildi. Cami imamı H.S. caminin giriş kapısının anahtarının sürekli kapı yanında bulunan panoda asılı olduğunu, öğle saatinde ezan okumak için camiye girdiğini ancak ezan okumak için kullandığı iki adet mikrofonun yerinde olmadığını iddia etti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerden şikayetçi olduğunu belirten Cami İmamı H.S. şahısların bir an önce bulunmasını istedi.


Kömür ocağındaki
mührü bozdu

Kozlu'da daha önceden mühürlenmiş olan kaçak kömür ocağının tahtalarının söküldüğü görülmesi üzerine şüpheli şahıslar yakalandı.
Kozlu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda şüpheli E.A. ve N.D. kendilerine ait olan kaçak kömür ocağının Valilik makamınca verilen şikayet dilekçesi sonucu mühürlendiği ancak daha sonra mührün ve tahtaların söküldüğü görüldü. Ocak içerisine şüpheli E.A. isimli kişinin evinden elektrik geldiği görülmesi üzerine şüpheliler yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldığı belirtildi.


Şizofreni hastası
bileklerini kesti!..

Kozlu'da şizofreni hastası olan bir kişi evinde uyuyamadığı gerekçesiyle bileklerini kesti.
Edinilen bilgiye göre saat 20.00 sıralarında Kozlu'da evinde bulunduğu sırada uyuyamadığı gerekçesiyle bir anda öfkelenen 3-4 yıldır şizofreni hastası olduğu belirtilen K.B. mutfakta bulunan bıçak ile bileklerini kestiği belirtildi. Kendisini kontrol etmeye gelen K.B.'nin annesi kanları görmesi üzerine ambulans çağırdığı ifade edilen olay sonucu K.B'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı olayla ilgili tahkikata başlanıldığı belirtildi.

'Saman alacağım' dedi
kayıplara karıştı…

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğüne intikal eden olayda saman alacağını belirten 3 yıldır şoförlüğünü yaptığı kamyonunun anahtarı ve ruhsatını başka bir kişiye bırakarak hesaptaki 6700 TL parayı alarak kayıplara karıştığı belirtildi.
Kamyonun sahibi BG. Aracın kendisine ait olduğunu ancak 3 yıldır şoförlüğünü M.T.'nin yaptığını bahse konu tarihte kamyonu yüklü vaziyette İstanbul'a götürmesi için M.T.'ye teslim ettiğini belirtti. Şüpheli M.T.'nin kendisini arayarak yük bulamadığını kendisine para göndermesini söyleyerek saman alacağını söylediğini, kamyon sahibi BG'nin MT'nin hesabına 6700 TL para yatırdığını sonrasında kamyonun anahtarını ve ruhsatını başka bir kişiye bırakarak kaçtığını belirterek şikayette bulunduğu öğrenildi. MT.'nin aranmasına başlanan olayla ilgili tahkikat devam ediyor.