Kdz. Ereğli’de 37. Genel Kurul Sonrasında güven tazeleyen mevcut Başkan Cevdet Civelek ve yönetimi görev dağılımını gerçekleştirdi.

 

18 Ocak 2014 tarihinde 37. si gerçekleştirilen Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda 495 (%61) üyenin oyunu alarak güven tazeleyen Cevdet Civelek ve yeni yönetimi görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama da bulunan Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Cevdet Civelek, yönetim kurulu görev dağılımını açıkladı.

 

Civelek Açıklamasında “18 Ocak tarihinde gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda üyelerimizin güvenini tazeleyerek yeniden oda yönetimine seçildik. Yönetim kurulu olarak toplantı sonrasında da görev dağılımımızı yaptık. Buna göre Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek olarak görevime devam ediyorum. Başkan Vekilliğine Ahmet Küçük, Denetim Kurulu Başkanlığına İsmail Aydın seçilmiştir. Ereğli Şoförler ve otomobilciler odası olarak üyelerimize hizmet etmek adına çalışmalarımız devam edecektir” dedi.