Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Genel Kurulu'nda, aday Yaşar Küçük'ü destekleyen Şoförler Odası Seçim Bürosu yönetimi adına, dün Ayhan Çevikel basın açıklaması yaptı.
Ayhan Çevikel, açıklamasında, Zonguldaklı şoför esnafını uzun süredir takip ettiklerini ve sorunları ancak aday Yaşar Küçük'ün çözebileceğini belirterek şunları söyledi:
"SIKINTILARI BİLİYORUZ"
"Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 36'ncı Genel Kurulu'na aday olan Yaşar Küçük'ü destekliyoruz. Geçmişten gelen 9 senelik Şoförler Odası'nda sürdürdüğü başşoförlük görevim süresinde esnaf arkadaşlarımın birçok sıkıntısını gördük, şahit olduk. Oda için çözülmesi basit olan bu sorunlar bizim esnafımız için çok büyütülmüştür ve şuanda Zonguldak merkezinde yasal olmayan market, terminal servislerinin ve korsan taksilerin başta taksici ve dolmuşçu esnafımız olmak üzere birçok esnafımızı çalışamaz hale getirmiştir. Şuanda bu esnaflarımızın birçoğu sigorta muayene gibi birçok işlemlerini işsizlikten dolayı yaptıramaz duruma gelmiş, aile fertlerinden almış oldukları maddi yardımlarla ayakta durmaktadırlar. Yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında durakları gezerken bizim bu sıkıntılar karşımıza en büyük sorun olarak çıkmıştır. Biz seçim vaatlerimizde menfaat gibi seçim yatırımı yapmıyoruz. Öncelikle odamızın eski itibarını esnafımıza kazandıracağız. Odamızın bize vermiş olduğu imkanları tüm esnafımıza ayrım yapmadan en iyi şekilde hizmet olarak sunacağımıza söz veriyoruz.
Bazı aday arkadaşlar seçim gezilerinde Yaşar Küçük'ün seçimden çekildiğini söylüyorlar. Yaşar Küçük ve yönetimi olarak iddialıyız ve yolumuza devam ediyoruz. Yönetim olarak bu seçimin şoför esnafı için hayırlısı olma-sını temenni eder tüm şoför esnafı arkadaşlarımıza hayırlı işler dileriz."