Bülent Ecevit Üniversitesi Kızılay Gençlik Topluluğu 11 Mart Cuma günü  Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesinde ‘Soğuk Madene Sıcak Uğurlama’ adlı projeyi gerçekleştirdi.

BEÜ Kızılay Gençlik Topluluğu’nun organizasyonu ile gerçekleştirilen projede TTK maden işçilerine kurabiye, börek, tatlı, pasta ve ayran  ikram ettiler. Vardiya çıkışı ve girişi esnasında yapılan ikramda  işçiler kendilerine yapılan jestten dolayı teşekkür ettiler

Projenin gerçekleştirilmesinde Zonguldak belediyesinin katkı sağladığı öğrenilirken, Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygünde ikramlarda hazır bulundu. Yapılan etkinlik ile ilgili olarak topluluk başkanı Aykut Aydın ise şunları söyledi: “Topluluk üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarındaki fikirlerin birleşimi olarak ortaya çıkan bu proje için uzun zamandır hazırlık çalışmaları yapılıyordu. Üniversitemizin de çalışmalarımıza destek vermesiyle projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan proje ile Zonguldak’ın ana teması olan madeni ve maden işçilerimizi unutmadığımızı ifade etmeye çalıştık. Onları gittikleri o soğuk yolda yalnız bırakmayarak kendilerine sıcacık bir karşılama hazırladık. Bizlere bu fırsatı verdikleri için üniversitemize topluluğumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinlikte görev alan arkadaşlarımıza da emekleri için teşekkür ediyorum. Yeni projeler ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."