DEİK, BAKKA, ZTSO, ZKÜ, ZONİAD ve KOSGEB’in ortak çalışması ile 22 Nisan Cuma günü Saat 14.30’da bir sohbet gerçekleştirilecek.  İlk kez düzenlenecek olan İhracat Sohbetleri’nin ilk konuğunun ise Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak’ın olacağı bildirildi. 
Bu konuda Zonguldak TSO’dan yapılan yazılı açıklama şöyle:
“Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek etkinliğe Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak’ın yanı sıra DEİK İş Konseyi Uzmanları da katılacak.
Ekonomik Forum niteliğindeki toplantıya Zonguldak Merkez İlçe başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de çok sayıda izleyicinin katılması bekleniyor.”
MEMDUH BAYDOK KİMDİR?
1967 Kayseri doğumlu olan Memduh Boydak, Marmara Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite döneminden itibaren iş hayatının içerisinde olan Memduh Boydak, mobilya, pazarlama ve satış birimlerinde görev aldı. Üniversite eğitiminden itibaren İstikbal Mobilya'da üretim planlama, üretim yönetimi, fabrika müdürlüğü ve yeni yatırımların koordinesi görevlerinde bulunan Memduh Boydak, kuruluşundan itibaren Merkez Çelik A.Ş'nin yatırım, makine parkı tanzimi, üretim planlaması yönetimlerinde görev almış ve genel müdürlüğünü yapmıştır. Ayrıca Memduh Boydak İstikbal Mobilya Genel Müdürlüğü ile birlikte Holding bünyesinde pek çok şirkette yönetim kademesinde görev almıştır. Halen holding bünyesindeki şirketlerde yönetim kurulu üyeliklerini devam ettirmektedir ve 2009 yılından itibaren Boydak Holding CEO'su olarak görevini sürdürmektedir.
Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Japonya Kayseri Fahri Başkonsolosu olan Memduh Boydak Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Üyesidir.
Memduh Boydak evli ve 5 çocuk babasıdır.