İstanbul Zonguldaklılar Derneği'nin aylık toplantısında bir araya gelen derneğin yönetim kurulu ve üyeleri, piknik şöleni ile ilgili son hazırlıklarını tamamladı. Toplantı öncesinde, Zonguldak bölgemizde meydana gelen maden ocağındaki kazada şehit olan madencilerimiz ve Filistin'e yardım için yola koyulan ve bu yolda saldırıya uğrayarak şehit olan askerler ve bu saldırıda yaşamını yitirenler için Kur'an-ı Kerim okundu. İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, şehitlere rahmet, ailelerine ve Türk ulusuna başsağlığı diledi.
Dernek binasında gerçekleşen aylık toplantıda, 13 Haziran'da İstanbul Zonguldaklılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu  "4.İstanbul Zonguldaklılar Derneği Piknik Şöleni" için detaylar konuşuldu.
İstanbul'da ki Zonguldaklıların güzel bir gün geçirmeleri için piknik şöleninde görev yapacak üyeleri belirleyerek görev dağılımı yapan İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, tüm Zonguldaklıları piknik şölenine davet etti.
13 Haziran Pazar günü saat 10.00 da başlaması beklenen "4. İstanbul Zonguldaklılar Derneği Piknik Şöleni", İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan Kayabaşı Şamlar Piknik Alanı'nda gerçekleşecektir.