Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı günlük olaylar bültenini yayınladı.

Son üç günlük yaşanan olaylar kısa kısa şu şekilde:

 

MERKEZ İLÇE'DE YÜKSEKTEN DÜŞME

Çağlı Köyünde; 19.04.2015 günü saat 08.00 sıralarında M.G. isimli şahsın dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle evinin balkonundan yere düşmesi sonucu başından yaralandığı hastane polisinin beyanından anlaşılmıştır. Şahıs, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

MERKEZ İLÇE'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Gökgöl Tüneli Mevkiinde; 17.04.2015 günü saat 20.30 sıralarında B.Ç. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile Devrek istikametinden Zonguldak istikametine seyir halindeyken Gökgöl Tüneli girişinde şerit ihlali yapması edeniyle karşı istikametten gelen H.Ç. isimli şahsın sevk ve idaresindeki araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. B.Ç. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan F.Y. ve G.Ç. isimli şahıslar Zonguldak BEÜ Tip Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmış, hayati tehlikeleri yoktur. H.Ç. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Ş.Ç., Ş.A., N.A. ve G.S. isimli şahıslar Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış, hayati tehlikeleri yoktur. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüleri şüpheli olarak ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

ALAPLI'DA KASTEN YARALAMA

Kocaali Köyünde; 17.04.2015 günü saat 22.00 sıralarında Ş.K. isimli şahsın, tartıştığı M.K. isimli şahsa sopa ile vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Alaplı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA İNTİHARA TEŞEBBÜS

Kerimler Köyünde; 17.04.2015 günü saat 20.00 sıralarında N.Ç. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım sonucu evde bulunan ilaçlardan çok sayıda içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Şahıs, sevk edildiği ileri tetkik ve tedavi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

ÇAYCUMA'DA TEHDİT

Veli Köyünde; 17.04.2015 günü saat 13.30 sıralarında E.Y. isimli şahsın babası B.Y. isimli şahsı tehdit ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

Dursunlar Köyünde; 19.04.2015 günü saat 20.00 sıralarında N.Y. isimli aralarındaki husumet nedeniyle tartıştığı R.P. isimli şahsı sopa ile vurmak suretiyle darp ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA İZİNSİZ KAZI YAPMAK

Ötüyüz Mahallesinde; 18.04.2015 günü saat 20.30 sıralarında türbe tepe mevkiinde izinsiz kazı yapılacağı duyumunun alınması üzerine yeteri kadar kuvvetle bahse konu yerde gerelti tedbirler alınarak yapılan dinleme neticesinde; gelen kazma kürek seslerine göre kazı yapılan yer tespit edilmiştir. 1. derece sit alanı olan yerde İ.Y., Ö.M., ve M.D. isimli şahısların izinsiz kazı yaptıkları tespit edilmiştir. Olay yerinde yapılan inceleme ve araştırma neticesinde; (1) adet kürek, (1) adet tek yönlü kazma ve (1) adet demir çubuk (107 cm uzunluğunda) olduğu tespit edilmiştir. Olay hakkında C. Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimatı doğrultusunda şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

DEVREK'TE TEHDİT

Eğerci Köyünde; 17.04.2015 günü saat 09.45 sıralarında İ.P. isimli şahsın komşusu K.P. isimli şahsı tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

DEVREK'TE GENEL TEHLİKE YARATAN SUÇLAR

Dedeoğlu Köyünde; 18.04.2015 günü saat 00.43 sıralarında seyir halinde olan aracın durdurularak yapılan kontrolde araç sürücüsü K.A. isimli şahsın (138) promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

GÖKÇEBEY'DE İNTİHARA TEŞEBBÜS

Uzunahmetler Köyünde; 18.04.2015 günü saat 08.30 sıralarında T.K. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım sonucu evde bulunan ilaçlardan fazla miktarda içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Şahıs, sevk edildiği ileri tetkik ve tedavi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

GÖKÇEBEY'DE TRAFİĞİN GÜVENLİĞİNİ TELİKEYE SOKMA

Bakacakkadı Beldesinde; 18.04.2015 günü saat 07.45 sıralarında O.A. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile belde içerisinde seyir halindeyken bölge trafik ekiplerince yapılan alkol kontrolünde şahsın (115) promil alkollü olduğu tespit edilmesi üzerine bölge trafik ekiplerince tarafımıza bilgi verilmesine müteakip olaya müdahale edilmiştir. Olayla ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş olup, alınan talimatı şüpheli şahıs hakkında "Trafiği Güvenliğini Tehlikeye Sokma" suçundan işlem yapılması talimatı alınmış olup, şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılarak tahkikata başlanılmıştır.

GÖKÇEBEY'DE İŞ KAZASİ

Bakacakkadı Beldesinde; 18.04.2015 günü saat 12.00 sıralarında bir boru fabrikasında işçi olarak çalışan İ.Y. isimli şahsın çalıştığı makinenin kalıbını değiştirdiği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle çekiç ile eline vurması sonucu yaralandığı tespit edilmiştir. Yaralı şahıs sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan muayenesine müteakip taburcu edilmiştir. Meydana gelen iş kazası hakkında C.Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimatı doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

GÖKÇEBEY'DE KASTEN YARALAMA

Hacımusa Köyünde; 17.04.2015 günü saat 17.00 sıralarında V.S. isimli şahsın, tartıştığı kayın validesi F.S. isimli şahsa vurarak kolunun kırılmasına neden olduğu mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Gökçebey Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE KAMU GÖREVLİSİNE HAKARET

Soğanlıyörük Köyünde; 18.04.2015 günü saat 12.00 sıralarında karayolları tarafından yürütülen drenaj çalışmaları esnasında kopan Telekom kabloları ile ilgili tutanak tanzim etmek için görevlendirilen K.Ç. isimli şahsın drenaj çalışmalarında araç şoförlüğü yapan İ.Y. isimli şahıs ile tartıştığı ve tartışmanın neticesinde İ.Y. isimli şahsın K.Ç. isimli sahsa hakaret ettiği mağdurun kendi beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE KAMUYA AİT MALA ZARAR VERME

Soğanlıyörük Köyünde; 18.04.2015 günü saat. 12.00 sıralarında karayolları tarafından yürütülen drenaj çalışmaları esnasında S.K.. isimli şahsın idaresindeki ekibin çalışmalar esnasında Telekom Müdürlüğüne ait kabloyu kopardıkları K.Ç. isimli Telekom yetkilisinin beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı iıe şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ. EREĞLİ'DE KASTEN YARALAMA

Yunuslu Köyünde; 18.04.2015 günü saat 00.10 sıralarında M.Ş. isimli şahsın, tartıştığı R.Ş isimli şahsı yumruk vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE DOĞRUDAN İDARİ YAPTIRIM UYGULANAN KABAHATLER

Sinitli Köyünde; 17.04.2015 günü saat 16.40 sıralarında önleyici hizmet devriyesi esnasında M.A. isimli şahsın yüksek sesle bağırmak suretiyle çevreyi rahatsız ettiği tespit edilmiş olup, şahsa idari yaptırım kararı uygulanmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE SARHOŞLUK

Yunusu Köyünde; 18.04.2015 günü saat 01.30 sıralarında M.Ş. isimli şahsın belde merkezinde alkollü olarak çevreyi rahatsız ettiği tespit edilmesi üzerine olaya müdahale edilmiş olup, şüpheli şahsın alınan alkol raporunda (110) promil alkollü olduğu tespit edilmesi üzerine, şahsa (100 TL) idari para cezası uygulanmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA

Soğanlıyörük Köyünde; 17.04.2015 günü saat 10.00 sıralarında H.T. isimli şahıstan, E.A. isimli şahıs 2012 yılında almış olduğu traktör borcunun tamamını ödediği, bu alışveriş sırasında H.T. tarafından boş evraklara imza attırmak suretiyle (6.400) TL fazladan borçlandınldığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE DOĞRUDAN İDARİ YAPTIRIM UYGULANAN KABAHATLER

Keşkek Köyünde; 17.04.2015 günü saat 10.30 sıralarında F.C. isimli şahsa ait köpeklerin çevreyi rahatsız ettiği tespit edilmiş olup, şahsa (100) TL idari yaptırım kararı uygulanmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Çiğdemli Köyünde; 17.04.2015 günü saat 18.30 sıralarında F.S. isimli şahıs, sevk ve idaresindeki araç ile Çiğdemli Köyü içinde viraja hatılı girerek yolun sağındaki duvara çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Ş.D. isimli şahıslar ağır yaralı olarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldığı, hayati tehlikesinin bulunduğu, M.K. isimli şahıs hafif yaralı olarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsünün hastaneden taburcu olmasına müteakip şüpheli olarak ifadesi alınacaktır.

KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Zonguldak - Kdz. Ereğli Karayolu Sücüllü Yo Ayrımında; 19.04.2015 günü saat 10.30 sıralarında M.B. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç ile Zonguldak istikametinden Kdz. Ereğli istikametine seyir halindeyken havanın sisli olması, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yol ortasında bulunan su birikintisine aracın girmesi ve sonrasında devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan İ.D. ve M.A. isimli şahıslar sevk edildikleri BEÜ Tıp Fakültesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü M.B., şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmışlardır.

KDZ. EREĞLİ'DE TEHDİT

Sarıkaya Mahallesinde; 19.04.2015 günü saat 18.00 sıralarında M.K. ve G.G. isimli şahısların tartıştıkları Y.P., A.T. ve M.U. isimli şahısları tehdit ettikleri mağdurların beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

KDZ. EREĞLİ'DE GÜRÜLTÜYE NEDEN OLMA

Sarıkaya Mahallesinde; 19.04.2015 günü saat 22.30 sıralarında G.O. isimli şahsın bağırmak suretiyle çevreyi rahatsız ettiği tespit edilmiş olup, şahsa (100) TL idari yaptırım kararı uygulanmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE GÜRÜLTÜYE MEDEN OLMA

Sarıkaya Mahallesinde; 19.04.2015 günü saat 22.30 sıralarında V.O. isimli şahsın bağırmak suretiyle çevreyi rahatsız ettiği tespit edilmiş olup, şahsa (100) TL idari yaptırım kararı uygulanmıştır.

KİLİMLİDE TEHDİT

Türkali Köyünde; 17.04.2015 günü saat 23.45 sıralarında Y.Ç. isimli şahıs, aralarında boşanma davası nedeniyle tartıştığı e^i A.Ç, isimli şahsın evine elinde baltayla zorla girmeye çalıştığı, tehdit ve hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli hakkında tedbir kararı alınarak gözaltına alınmıştır.

KİLİMLİ'DE TEHDİT

Türkali Köyünde; 17.04.2015 günü saat 23.45 sıralarında Y.Ç. isimli şahsın, A.Ç. isimli şahsı tehdit ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatıyla şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.