DAHA ÖNCE 30 NİSAN''DA YAPILACAĞI AÇIKLANAN KANDİLLİ'DEKİ ARMUTÇUK MADENCİ İLKOKULUNUN DÜZENLEDİĞİ 23 NİSAN ETKİNLİĞİ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE 9 MAYIS 2014  TARİHİNE ERTELENDİ.

 

Eski adı  EKİ’nin  Armutçuk Özel İlkokulu olan ve Milli Eğitime devir edildikten sonra “Armutçuk Madenci İlkokulu” ismini alan Kandilli’nin 1953 yılında hizmete giren okulu , tarihe geçecek bir hizmeti gerçekleştirmek için harekete geçti.

 

Kandilli’de “23 Nisan Şenlikleri” düzenleyen Armutçuk Madenci İlkokulu 9 Mayıs Cuma günü Gökçeler  Mahallesi (Neyren) Alacaağzı  istikametindeki Tas Gölü’nde öyle bir şenlik yapacak ki, bu kapsamlı projeye de “1. Geleneksel” adını koydular. Kandilli’nin adını duyurmayı da amaçlayan bu etkinlik sabahın erken saatinde başlayacak. O gün sadece öğrenciler için değil, velileri için de renkli etkinliklere imza atılacak.

 

Çuval, yumurta taşıma, simit yeme, sandalye kapma, iğne-iplik, halat yarışmaları ile coşkulu bir gün geçirilecek olan Armutçuk Madenci İlkokulu 1. Geleneksel 23 Nisan Şenlikleri’nde sponsorlar aracılığı ile çeşitli hediyeler dağıtımı da yapılacak. Bu hediyeler arasında tablet bilgisayarlar, bisikletler, spor ayakkabıları, kol saatleri, küçük altınlar ve sürpriz hediyeler de var.   Armutçuk Özel İlkokulu Müdürü Hüseyin Çağ ile öğrenci velilerinden Kenan Selahattin Baş gazetemiz haber merkezine yaptıkları ziyaret sırasında, hem gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutladılar hem de tüm Kandillilileri Tas Gölü’ndeki bu etkinliğe davet ederken, “Kandilli kültüründe buluşalım” çağrısı yaptılar.