Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, belediyenin araç parkını modern araçlarla donatmayı sürdürüyor.
Araç parkını daha modern, insanların beklentilerine cevap verebilecek bir hale getirmek için gayret içinde olduklarını ifade eden Başkan Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni Belediyesi'ne en son olarak 25+1 kişilik sıfır kilometre donanımlı son model Mitsubishi model bir midibüs kazandırdı. Belediyenin elindeki yıpranmış araçları diğer belediyelere hibe olarak verdiklerini, Çaydeğirmeni Belediyesi'ni ise son model sıfır kilometre modern araçlar donattıklarının altını çizen Başkan Gebeş, İnsanlarımızın sevinçli ve acılı günlerinde ihtiyaç duydukları tüm araçları belediyemize kazandırmaya devam ediyoruz. Belediye başkanı olarak bizim öncelikli görevimiz, insanların en acılı ve en mutlu anlarında yanlarında olmaktır. Artık son model 25+1 kişilik bir midibüsümüz oldu, daha önce il ve birçok ilçe belediyesinde olmayan modern bir cenaze aracını belediyemize kazandırmıştık. Bu dönem ayrıca belediyemize bir çöp kamyonunu hibe olarak kazandırdık. Beldemiz büyük ve özellikle yaz aylarında tek araçla çöp toplamayı yetiştiremiyorduk, ikinci çöp aracını aldık. Yeni bir yol süpürme aracını beldemize kazandırdık. Daha modern çift kabin transit bir araç daha aldık. Yeni bir yükleyici iş makinesi aldık. Belediyemize bir taksi aldık ve ihtiyaç duyulan yeni araçları almaya devam edeceğiz diye konuştu.
Yeni alınan otobüs ile beldede yaşayan vatandaşları ülkenin tarihi ve önemli yerlerini gezdirerek, ufuklarını açmayı kendilerine ilke edinecek olduklarını vurgulayan Gebeş, Bizim önümüze koyduğumuz hedefler vardı. Bunlardan biri de insanlarımızı kahve köşelerinden kurtarmaktı. İnsanlar kahve köşelerinde dedikodu yapmaktan öte bir şeyle ilgilenmiyorlar. Memleketimizde gezilip görülecek, örnek alınacak çok güzel yerler var. 'Sosyal ve kültürel yönden beldemizi kalkındıracağız' diye seçim döneminde söz vermiştik.
Bunun için bir tane sıfır kilometre bir midibüs aldık. 25+1 kişilik ve donanımlı son model bir araç. İstiyoruz ki; gruplar halinde insanlarımızı Çanakka-le'ye, Mevlana'ya ve ülkemizin görülmesi gereken tarihi ve turistik diğer yerlerine insanlarımızı mutlaka getirip, gözleri arkada kalmasın istiyoruz dedi.