Dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Alaplı halkına hizmet edeceklerini belirten Belediye Başkanı Tekin, “Hep birlikte daha yaşanabilir, keyif duyulabilecek bir Alaplı hedefindeyiz” dedi.

 

Alaplı Belediye Başkanı seçilen Nuri Tekin, Alaplı halkına teşekkür mesajı yayınladı. Karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı, seviyeli, demokrasinin ilkelerine uygun bir seçim kampanyası yürüttüklerini Alaplı halkının destekleri ile 30 Mart Pazar günü Alaplı Belediyesi yönetimine getirildiklerini belirten Tekin, şeffaf bir yönetim anlayışı ile görev yapacaklarını söyledi.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tekin mesajında şu görüşlere yer verdi: Bize oy veren, oy vermeyen ayrımı yapmaksızın, seçimlere yüksek bir katılım sağlayarak demokrasinin güzelliğini yansıtan siz değerli hemşerilerime,  bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Seçim bitti; bizler artık bize oy vereniyle, vermeyeniyle, sandığa gideniyle, gitmeyeniyle, tüm Alaplı’nın belediye başkanı ve belediye meclisi üyeleriyiz. Sorumluluğumuzun ve üzerimize aldığımız yükün bilincindeyiz. Siz değerli hemşerilerimin de yönetime katılımıyla, dürüst ve şeffaf bir şekilde inşallah hep beraber güzide ilçemize hizmet edeceğiz. Hep beraber daha yaşanabilir, sizlerin yaşamaktan keyif duyacağı bir Alaplı tesis edeceğiz.

 

“GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALACAĞIZ”

Şundan emin olunuz ki, bize duyduğunuz güveni ve desteği boşa çıkarmamak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. İnşallah, yine sizlerin desteğiyle verdiğimiz sözleri öncelik sırasına göre tek tek yerine getireceğiz. Bunun yanında, ortaya çıkacak yeni hizmet ihtiyaçlarını gidermenin de arayışı içinde olacağız. Tüm bunları yaparken gücümüzü de yine sizlerin desteğinden alacağız. Şahsım ve ekibim adına; seviyeli ve olgun bir şekilde demokratik yarışa katılan tüm siyasi partilerimize ve onların adaylarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet edebilme yarışıydı ve bu yarış demokrasinin ruhuna uygun bir şekilde sona erdi. Biz, seçim kampanyası döneminde olduğu gibi bugün de herkesle dostluk ve kardeşlik duygularımızı muhafaza ediyoruz. Herkesin de bu yaklaşım içinde olacağından kuşku duymuyoruz.

 

DAHA GÜZEL BİR ALAPLI HEDEFİ

Şahsım ve Belediye Meclisi üyelerim adına; seçim kampanyası süresince bizi bir an olsun yalnız bırakmayan, gecesini gündüzüne katan, gücümüze güç katan yol arkadaşlarıma, can dostlarıma; bize oylarıyla, gönülleriyle destek veren ve bize yakın ilgisini, sevgisini hiç esirgemeyen, bunun yanında bize oy desteği vermese de, bizi dostça, muhabbetle karşılayan, hür iradesini ortaya koyarak demokrasi kültürüne katkıda bulunan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Daha güzel bir Alaplı hepimizin ortak hedefidir. Bu hedefimize hep beraber ulaşacağımıza olan inancımla, hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

(Haber Merkezi)