“Bu Sorun Sizin Sorununuz, Nasıl Çözerseniz Çözün.” Başlıklı bir açıklama yapan DSP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur  “Zonguldak Milletvekillerime Sesleniyorum” dedi.

Timur’un açıklaması şöyle:

“Her gün tanıdığım tanımadığım insanların sorunları ile karşılaşıyorum. İşsizlikten bunalan iş arayan gençlerimizin ve siftah yapamayan iflasla boğuşan evine ekmek götüremeyen, esnafın insanların sıkıntılarını ve dramlarını dinliyorum. Kendi imkan ve olanaklarımla içtenlikle yardımcı olmaya çalışıyoru,  ancak yetersizim bu yüzünden sadece üzülen ve bu sıkıntılarla uğraş verirken zaman zaman psikolojim bozuluyor. 
Kdz.Ereğli’yi yönetenler yönetmeye çalışanlar bu sıkıntılı duruma çare arayın ve bulun hep birlikte çare bulmaya çalışalım, sorumluluğunuzun gereğini acil olarak yerine getirin halkın psikolojisi bozuk sosyal bir patlamanın eşiğindeyiz.
Kdz Ereğli halkının yaşadığı bu olumsuzluklara tercüman olmak ve muhalefet görevimi yerine getirmek için sizlere batan ve batmakta olan iş adamları, iflasın eşiğinde olan esnafımız işsiz gençlerimiz adına sesleniyor ve rica ediyorum.

Sorumluluğunuzun gereğini yapın.”