AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak'ta kurulu bulunan özel sağlık kuruluşları yetkilileriyle birlikte, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'i ziyaret ederek, özel sağlık kuruluşlarının sorunlarını aktardı.
SGK Zonguldak Sağlık İşleri Birimi'nin Kocaeli'ne bağlanması nedeniyle Zonguldak ve Bartın'daki özel sağlık kuruluşlarının mağdur olduklarını, Bakan Yardımcısı Etyemez'e anlatan Özcan Ulupınar, bu birimin Zonguldak'ta kalması talebinde bulundu.   
Bakan Yardımcısı Etyemez'in konunun çözümü ve mağdur olan özel sağlık kuruluşları için ellerinden gelen katkıyı koyacağını söylediğini aktaran Ulupınar, özel sağlık kuruluşlarının bu mağduriyetlerinin giderilmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.
Bakan yardımcısı Etyemez'e yapılan bu ziyarete; Milletvekili Ulupınar'ın yanı sıra,
Özel Can Diyaliz Merkezleri yetkilisi Dr.Bünyamin Altundal, Özel Devrek Tıp Merkezi yetkilisi Dr.Hasan Uğur, Özel Hazar Tıp Merkezi yetkilisi Dr.Zihni Yamak, Özel Çaycuma Sevgi Tıp Merkezi yetkilisi Dr.Mustafa Kocakavuk, Özel Bartın Ak Tıp Merkezi yetkilisi Seyfettin Kadıoğlu da katıldı.
Özel sağlık kuruluşları yetkilileri, daha sonra Özcan Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek, konuya gösterdiği duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiler.